Ağva’da bir butik otel

Sizi Ağva’daki Evinize

Davet Ediyoruz.

Bizi Yakından Tanıyın

Kablosuz İnternet

Nereye giderseniz gidin, internetiniz daima yanınızda

Konsept Jakuziler

Her oda için benzersiz dizayn edilmiş jakuzi

24 Saat Servis

Dilediğiniz zaman dilediğiniz saatte odaya servis imkanı

Yemek

Odanıza ya da restorantımızda kahvaltı ve yemek servisi

Benzersiz Odalar

Her Odaya Özel Tasarım, Jakuzi ve Şömine

Otelimizin toplamda 10 odası ile havuz, kapalı restoran, odalarımızda şömine ve jakuzi bulunmakta olup tüm odalarımız farklı renklerde, farklı zevklere hitap edecek şekilde tasarlanmıştır.

Kışın Bir Başka Güzel

Kışın en keyifli anlarını şöminenizin başında geçirin!

Soğuk kış günlerinde kar yağışının mükemmel atmosferinde, otel odanızdan manzaranın tadını çıkarmak ister misiniz? Şöminenizin başından hiç ayrılmak istemeyeceğinizi biliyoruz, size 24 saat oda servisimizle hizmet edecek ve keyifli bir tatil yaşatacağımıza söz veriyoruz.

Her Anınızı Özel Kılın

Restoranımızda harika menümüz ve lezzetli yemeklerimizin tadını çıkarın

Yemek sonrasında restoranımızdan odanıza çıkmak biraz güç olabilir. Çünkü sıcak atmosferi ve en iyi içecekleri size sunacak ve şömine başında dostlarınız ya da sevdiklerinizle hoş sohbetlere dalacaksınız.

Lobi & Restorana Gözat!
Özel Davet ve Organizasyon

Özel davet ve organizasyonlarınızın keyifli geçmesi ve performansının artması için çalışabiliriz.

Villa Pine Garden olarak bugüne kadar bir çok etkinliğe imza attık. Toplantı, organizasyon, eğitim, düğün, nişan gibi bir çok organizasyonu sizin için keyifli hale getirebilir ve yönetebiliriz. Sizin için kreatif fikirlerimiz ve müthiş bir doğamız var.

Samet & Yaren

“İstanbulda boyle bir sabah kahvaltisi ve aksam yemegi yesek zaten ayni fiyati verirdik:) ustune birde mukemmel odalarda mukemmel isletmede konaklama yaptik hersey icin tesekkurler... Tekrar gelecegiz herkese oneriyoruz”

Alev & Efe

“Ben bu kadar guler yüzlü sevecen calişan arkadaşlar görmedim. Benim icin en önemlisi
gittiğim yerin muşterilere vermiş olduğu personel sıcaklığıdır. Kaldığımız oda harikaydı.”

Emre & Melisa

“Everything was awesome. We recommended it to all my friends when we were back. We had wonderful time there. Service is the best in Agva. People are very nice and gentle. We cant wait to visit again Villa Pine Garden. Thank you for everything.”

Aslı Yazıcı

“Heyecanla başladığımız Şile ve Ağva seyahatimizin son destinasyonunda Villa Pine Garden ile tanıştık. İçeriye girdiğiniz andan itibaren başlayan sıcak ilgi ve harika atmosfer sizi tamamiyle büyülüyor diyebilirim. Odalar ise son derece hijyenik. Odalardaki Şömine ise ayrı bir lezzet. Dinlendiğinizi hissececeksiniz. ”

Gürol Şahin

“Ağva'yı gezmek ve görmek istemiştim. Gitmeden evvel internetteki araştırmalarım neticesinde Villa Pine ile karşılaştım. Eğer sizde benim gibi çok araştırmacı ve titizseniz kendinizi hiç yormadan başka bir otel bakmanıza gerek yok diyebilirim. Herşey mükemmeldi. ”

Özgür & Mehmet

“Biricik eşim aylar önceden balayımız için burayı ayarlamıştı. Balayımızda gittiğimiz ve asla pişmanlık duymadan ayrıldığımız enfes kahvaltılarıyla, sıcak yaklaşımlarıyla ve her konuda yardımların esirgenmedikleri için de teşekkürlerimizi sunarız. Biz çok mutlu ayrıldık.”

Nuriye

“Bu hafta sonu uzun zamandan beri yapmadığım tatilimi eşimle birlikte burda geçirmekten büyük mutluluk duyduk. Sakinliği ve güleryüzlü personeli ile tam bir huzur cenneti. Misafirperverlik, temizlik son derece güzel ve on numara. Herşey için tşk.”

Harika Bir Dinlence için Seni Burada Bekliyoruz!

Senin için mükemmel bir karşılama hazırlayacak ve evinde gibi hissedeceksin! Hadi!

Şimdi Rezervasyon Yap!